Νέες αντιδράσεις για την «1η Επιχειρηματική Συνάντηση» Λυκόβρυσης – Πεύκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Νέες αντιδράσεις για την «1η Επιχειρηματική Συνάντηση» Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μετά την παράταξη Δήμος Μπροστά+ και η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, με επικεφαλής τον Ηλία Κατσαρό, καταγγέλλει «την απαράδεκτη πρακτική της δημοτικής αρχής και του αντιδημάρχου κ. Ιωάννου, με την ακατανόητη ανοχή του δημάρχου κ. Μαυρίδη, να μετατρέψουν την εκδήλωση του Δήμου με τίτλο 1η Επιχειρηματική Συνάντηση σε μία κλειστή και αδιαφανή διαδικασία, από την οποία αποκλείστηκαν οι δημότες και οι αιρετοί του Δήμου μας».

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη, ως άμεση ενέργεια, θα ζητήσει να της εξηγηθεί η λογική με την οποία μια δημόσια εκδήλωση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, που έχει διοργανωτή τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και φιλοξενείται σε δημοτικό χώρο, «μετατράπηκε σε συνάθροιση κλειστού κλαμπ», όπως επίσης και να της προσκομιστεί η λίστα των παρευρισκόμενων και τα παραστατικά κάλυψης των εξόδων που έγιναν από τον Δήμο, ώστε να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.

Τέλος, καλεί προσωπικά τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, «ως οφείλει να κάνει, να διασφαλίσει ότι οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες κάποιων εκ των συνεργατών του δεν θα λειτουργούν απαξιωτικά εναντίον των υπολοίπων παρατάξεων,των δημοτικών συμβούλων και του συνόλου των δημοτών, καθώς και να δεσμευτεί πως οι δημοτικοί χώροι δεν θα αξιοποιούνται για την εξυπηρέτηση δημοσίων σχέσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet