Σε εκδήλωση της Σχολής Χορού Παπαρούπα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Σε εκδήλωση της Σχολής Χορού Παπαρούπα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Σχολή Χορού Παπαρούπα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, απονέμοντας εκ μέρους της Σχολής τιμητική πλακέτα στον πατέρα Εφραίμ.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Ήταν μία υπέροχη φιλανθρωπική και πολιτιστική εκδήλωση με πολλά μηνύματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα, γεμάτα με αξίες και ήθος που συγκίνησαν το κοινό στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και αποτέλεσαν τροφή για σκέψη με στόχο τη δράση. Η οικογένεια Παπαρούπα και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου, Χριστίνα Παπαρούπα, στηρίζουν έμπρακτα τις ιεραποστολές στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα. Συμμέτοχοι στην προσπάθεια του πατέρα Εφραίμ από την Ιερά Μόνη Παναγίας Χρυσοπηγής, με σημαντικό έργο, δράσεις, πρωτοβουλίες και παρουσία στην Ουγκάντα.

»Στηρίζουμε το ευγενικό έργο τους, νιώθουμε μεγάλη τιμή που έχουμε τέτοιους άξιους συμπολίτες και θα μας βρουν αρωγούς σε κάθε ανάλογη προσπάθεια ανάδειξης και έμπρακτης βοήθειας στο όνομα του ανθρωπισμού και της στήριξης των αδυνάτων. Ένα θερμό ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια για τις αξίες που σας διακρίνουν και το έργο σας. Ήταν για μένα τιμή και χαρά να παραστώ στην υπέροχη αυτή γιορτή της Σχολής Χορού Παπαρούπα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet