Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στην Πεύκη ο Τ. Μαυρίδης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στην Πεύκη ο Τ. Μαυρίδης

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της δανέζικης αλυσίδας JYSK την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. Ο δήμαρχος έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων του καταστήματος Πεύκης, με το άνοιγμα του οποίου η εταιρεία μετράει πλέον 29 καταστήματα στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλα τα Βόρεια Προάστια.

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 2.700 καταστήματα και 23.000 υπαλλήλους σε 52 χώρες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πάντα χαρούμενος όταν μια επιχείρηση ανοίγει στην πόλη μας. Ειδικά στην περίπτωση της δανέζικης αλυσίδας είμαι ευτυχής που επέλεξαν την Πεύκη για το κατάστημα που θα εξυπηρετεί τα Βόρεια Προάστια. Ως δημοτική Αρχή είμαστε πάντα υπέρ της επιχειρηματικότητας όταν τηρείται η νομοθεσία και επωφελούνται οι δημότες. Εύχομαι καλές δουλειές στο νέο κατάστημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet