H Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια νέας επιχείρησης café στην Πεύκη
Επιχειρήσεις – Αγορά

H Μαρίνα Πατούλη στα εγκαίνια νέας επιχείρησης café στην Πεύκη

Σε εγκαίνια ενός νέου café στην Πεύκη παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ συνδυάστηκε το νέο ξεκίνημα του πολίτη του Δήμου, επιχειρηματία Γιάννη Καρβελά. Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του καταστήματος «Carvel», δίνοντας ώθηση στην επιχειρηματική του ιδέα.

Η κα Πατούλη συνεχάρη τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του κ. Καρβελά για το νέο επιχειρηματικό του ξεκίνημα, τονίζοντας τα εξής:

«Οφείλουμε να στηρίζουμε τη νεανική επιχειρηματικότητα στον τόπο μας, δίνοντας φτερά στα νέα παιδιά για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Η τόνωση της εμπορικότητας και του τοπικού επιχειρείν, ιδιαίτερα στις μέρες μας, πρέπει να είναι από τις βασικές προτεραιότητες προώθησης στοχευμένων δράσεων, όλων όσοι ασχολούμαστε με την Αυτοδιοίκηση. Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης απαιτείται να διαμορφώσουμε για τα επόμενα χρόνια ένα υγιές και ικανό τοπίο επενδύσεων, με πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης και ανάπτυξης για όλους. Εύχομαι κάθε ευοίωνη προοπτική στον κ. Καρβελά και καλή ευόδωση των επιχειρηματικών του στοχεύσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet