Καθαρισμοί και φυτεύσεις φυτών και λουλουδιών σε Λυκόβρυση και Πεύκη
Λυκόβρυση - Πεύκη

Καθαρισμοί και φυτεύσεις φυτών και λουλουδιών σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Εργασίες στον τομέα για την προστασία του περιβάλλοντος, με καθαρισμούς και φυτεύσεις φυτών και λουλουδιών σε παρτέρια και κοινόχρηστους χώρους, πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 5 Απριλίου.

Τα περισσότερα από 1.000 εποχικά λουλούδια που φυτεύονται αυτές τις ημέρες είναι προσφορά των Φυτωρίων Κρίτωνα και Φαίδωνα Κιτάντζη και του επαγγελματία αρχιτεκτονικής κήπων Πέτρου Πατέλη.  

«Αυτές τις δύσκολες ημέρες προσπαθούμε να δώσουμε χρώμα στην πόλη μας, στα παρτέρια και τους κοινόχρηστους χώρους. Βάζουμε χαρούμενα χρώματα σε κοινόχρηστους χώρους. Πέρα από τις δωρεές, άμεσα ξεκινάμε και τις ήδη προγραμματισμένες φυτεύσεις δένδρων, φυτών και λουλουδιών από τους εργαζόμενους της υπηρεσίας και με πόρους του Δήμου μας» σημειώνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και συμπληρώνει:

«Όλοι μαζί, με πρωταγωνιστές το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, που καθημερινά δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας. Οι υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, εργατοτεχνικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και οι κοινωνικές μας υπηρεσίες, όλοι μαζί δίνουμε καθημερινά έναν αγώνα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet