Κινηματογραφική καταδίωξη Ρομά έπειτα από διάρρηξη στην Πεύκη
protothema.gr
Κοινωνία

Κινηματογραφική καταδίωξη Ρομά έπειτα από διάρρηξη στην Πεύκη

Καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έγινε το βράδυ της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου στην Αττική. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ όταν υπήρξε κινητοποίηση έπειτα από διάρρηξη σε διαμέρισμα στην Πεύκη.

Περίοικοι αντιλήφθηκαν τη διάρρηξη και ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής εντόπισαν ένα ύποπτο λευκό όχημα να κινείται στην οδό Πλαπούτα στο Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, μπαίνοντας στην Αττική Οδό.

Ακολουθήσε καταδίωξη, με το όχημα να βγαίνει κάποια στιγμή από την Αττική Οδό στο ύψος της Φυλής. Κοντά σε καταυλισμό της περιοχής αποβιβάστηκαν τρία άτομα και ο οδηγός τράπηκε σε φυγή. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και στο ύψος της οδού Αμοργού στα Άνω Λιόσια το όχημα προσέκρουσε επί του οδοστρώματος και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και πεζός επιχείρησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 39χρονο Ρομά, ο οποίος συνελήφθη για απείθεια και απόπειρα κλοπής.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους συνεργούς του.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet