Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και στη Λυκόβρυση

Μετά την πλατεία Σοφούλη της Πεύκης ο δήμαρχος Λυκόβυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και η πρόεδρος Δ.Σ. του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου άναψαν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δένδρου και στην πλατεία Ηρωών της Λυκόβρυσης.

Η καθιερωμένη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου περιλάμβανε live party με την Ευριδίκη και τον Μύρωνα Στρατή που ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους και σειρά από δραστηριότητες για τα παιδιά με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, ταχυδακτυλουργούς ηθοποιούς face painters, bubble show, βεγγαλικά κ.α. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος μεγάλων και μικρών, ενώ στα παιδιά μοιράστηκαν σοκολατάκια και άλλες λιχουδιές.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά ανάψαμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο και στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης, μπήκαμε για τα καλά σε εορταστικό κλίμα και ακολουθούν μια σειρά από άλλες εκδηλώσεις στο Δημοτικό μας Θέατρο. Είχαμε τη χαρά να δώσουμε τη δυνατότητα μίας χαρούμενης γιορτής σε μικρούς και μεγάλους με την Ευρυδίκη και τον Μύρωνα Στρατή, αλλά και με παιχνίδια, δραστηριότητες, ηθοποιούς ταχυδακτυλουργούς, βεγγαλικά και δώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ., τους εργαζομένους και τους εθελοντές του ΠΕΑΠ που εργάστηκαν για αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση που αγκάλιασε ο κόσμος, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Καλές γιορτές σε όλες και όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet