Έκκληση Γ. Θεοδωρακόπουλου για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία
Κοινωνία

Έκκληση Γ. Θεοδωρακόπουλου για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, Πεύκη) απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη σημειώνεται:

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια μεγάλη προσφορά στους συνανθρώπους μας. Γιατί δίνοντας λίγο αίμα σώζουμε μια ζωή. Το αίμα  δεν παράγεται στα εργαστήρια, αλλά μόνο χαρίζεται  από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και επικεφαλής σήμερα της μεγάλης ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, κάνει έκκληση να μην λείψει κανένας από την αιμοδοσία που οργανώνεται τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 (ώρες 10.00-20.00) στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Στηρίζουμε την αιμοδοσία του Δήμου μας είτε είμαστε στη διοίκηση είτε όχι. Ως δημοτική Αρχή της Πεύκης το 2007 η πρώτη μεγάλη εκδήλωση μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας ήταν προς τιμήν των εθελοντών αιμοδοτών στο Δημοτικό Θέατρο. Θέλαμε έτσι να δείξουμε την τεράστια εκτίμηση προς τους ανθρώπους που με το αίμα τους σώζουν ζωές. Τότε είχαμε κάνει ειδική βράβευση στους αείμνηστους πλέον Αντώνη Κυδωνάκη και Βιβή Γκιόκα που είχαν βάλει στις αρχές της δεκαετίας του 1990 τα θεμέλια για την Τράπεζα Αίματος στον Δήμο μας. Είχαμε βεβαίως πράξει το αυτονόητο. Να στηρίξουμε την εθελοντική αιμοδοσία με αποτέλεσμα να τριπλασιαστούν οι φιάλες, από 50 σε 150. Ευχόμαστε η εφετινή αιμοδοσία να είναι απόλυτα πετυχημένη για το καλό των συνανθρώπων μας. Φυσικά το Σάββατο πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο παρών και στην πανελλήνια λαμπαδηδρομία που περνάει από τον Δήμο μας» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet