Έκκληση Γ. Θεοδωρακόπουλου για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία
Κοινωνία

Έκκληση Γ. Θεοδωρακόπουλου για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν αίμα στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Εθελοντική αιμοδοσία Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

«Είναι σε όλες και σε όλους γνωστό ότι το αίμα δεν παράγεται στα εργαστήρια, αλλά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι γνωστό ότι η χώρα μας για να καλύψει τις ανάγκες της εισάγει αίμα από το εξωτερικό. Είναι κυρίως γνωστό ότι το αίμα σώζει ζωές» σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, γι΄ αυτό και ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, κάνει έκκληση να μη λείψει κανένας από την αιμοδοσία που διοργανώνεται τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 (ώρες 10.00 έως 20.00) στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

«Όταν την περίοδο 2007-2011 είχαμε τη διοίκηση του Δήμου Πεύκης κάναμε μεγάλη εκστρατεία και τριπλασιάσαμε τον αριθμό των εθελοντών αιμοδοτών. Η τεράστιας σημασίας υπόθεση έγινε τότε το πρώτο θέμα του Δήμου μας και αγγίξαμε τις 150 φιάλες», ανέφερε.

«Θα χαρώ πολύ να δούμε εφέτος νέους εθελοντές αιμοδότες και πολύ περισσότερες φιάλες με αίμα. Μη λείψει λοιπόν κανένας τη Δευτέρα. Γιατί το αίμα σώζει ζωές» τονίζει ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet