Έλεγχο σε όλα τα μεγάλα δένδρα της πόλης ζητεί ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Έλεγχο σε όλα τα μεγάλα δένδρα της πόλης ζητεί ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Πεύκο 90 ετών έπεσε μέσα στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου Πεύκης, όπως μας ενημερώνει σε ανακοίνωσή του, η παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος ζητεί να γίνει έλεγχος σε όλα τα μεγάλα δένδρα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Ευτυχώς που έχουν κλείσει τα σχολεία και δεν υπήρχαν μαθητές στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου Πεύκης. Έτσι δεν κινδύνευσε κανένας από την πτώση, χτες το πρωί, ενός μεγάλου πεύκου που βρισκόταν μέσα στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου της Πεύκης.

Οι κηπουροί του Δήμου που έσπευσαν να καθαρίσουν τον χώρο υπολόγισαν την ηλικία του δένδρου γύρω στα 90 χρόνια. «Ήταν από τα πιο παλιά και τα πιο μεγάλα της πόλη μας» είπαν στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης και επικεφαλής της μεγαλύτερης δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, που έσπευσε επί τόπου.

«Η ασυνήθιστη πτώση μεγάλων δένδρων της πόλης, ακόμα και όταν δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι, θεωρώ ότι πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ιδίως τη δημοτική Αρχή. Προτείνουμε στη δημοτική Αρχή να οργανώσει συνεργείο από ειδικούς που θα ελέγξει τα επικίνδυνα δένδρα σε όλη την πόλη. Ιδιαιτέρως να δοθεί βάρος σε σχολεία, παιδικές χαρές κι όπου αλλού κριθεί. Χωρίς οποιαδήποτε αντιπολιτευτική διάθεση ζητούμε από τον δήμαρχο να μην αμελήσει (και) αυτό τον έλεγχο, γιατί το θέμα είναι σοβαρό» τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet