Ένα νέο μηχάνημα έργου προστίθεται στον στόλο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ένα νέο μηχάνημα έργου προστίθεται στον στόλο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παραδόθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ένα μηχάνημα έργου (bobcat), το οποίο προστέθηκε στον στόλο οχημάτων του και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Το μηχάνημα έργου, μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, ώστε να είναι πλήρως αξιοποίησιμο από τις υπηρεσίες του Δήμου, αποκτήθηκε με χρηματοδότηση 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης δήλωσε για την απόκτηση του νέου μηχανήματος: «Αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να χρηματοδοτήσουμε έργα για τον Δήμο μας και να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας και συνεπώς τις υπηρεσίες μας. Με τα Προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για συνολικά δέκα προγράμματα, γεγονός που αποδεικνύει την καλή προετοιμασία που είχαμε κάνει. Κατορθώσαμε τα τελευταία χρόνια να αποκτήσουμε μια σειρά από οχήματα τα οποία έλειπαν από τον στόλο μας, όπως νέα υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, σάρωθρο – πολυμηχάνημα, μηχανήματα έργου, φορτηγό με αρπάγη και αυτό το μηχάνημα έργου- bobcat, το οποίο σήμερα παραλάβαμε, που θα μας επιτρέψουν στις υπηρεσίες μας λειτουργούν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet