Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης: Συστράτευση για τη μη αναστολή των εφημεριών στο Παίδων Πεντέλης
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης: Συστράτευση για τη μη αναστολή των εφημεριών στο Παίδων Πεντέλης

Την κοινή ανακοίνωση-διαμαρτυρία των Ενώσεων Γονέων του Βόρειου Τομέα Αττικής για την αναστολή των εφημεριών στο Παίδων Πεντέλης προσυπογράφει η Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία αναφέρεται: «Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, το οποίο διαγράφει ιστορία οκτώ δεκαετιών, παρουσιάζει μία ευρύτατη συνεισφορά με τις παιδιατρικές υπηρεσίες του στο Βόρειο Τομέα αλλά και γενικότερα στην Αττική.

Η πρόσφατη κυβερνητική εξαγγελία μετατροπής του σε εμβολιαστικό κέντρο με την ταυτόχρονη αναστολή των εφημεριών του και τη διακομιδή των νοσούντων παιδιών από Covid-19 μόνο στα “Αγλαΐα Κυριακού” και “Αγία Σοφία”, θα επιφέρει δραστική περικοπή τόσο στον αριθμό των εξυπηρετούμενων παιδιών όσο και στις ανάγκες της αντιμετώπισης της παιδικής νοσηρότητας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Αν και αναφέρεται ότι η μετατροπή και η αναστολή θα διαρκέσουν περί τις έξι εβδομάδες, υπάρχουν εύλογες ανησυχίες κατά πόσο η γνωστή ρήση “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού” δεν θα ισχύσει για ακόμα μία φορά».

Η Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης σημειώνει από τη μεριά της: «Για τους λόγους αυτούς η Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης προσυπογράφει την επισυναπτόμενη κοινή ανακοίνωση-διαμαρτυρία των Ενώσεων Γονέων του Βόρειου Τομέα Αττικής, καλεί, δε, τους Συλλόγους Γονέων των Σχολείων του Δήμου μας, τη δημοτική αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο, τις δημοτικές παρατάξεις και τους φορείς της τοπικής κοινωνίας να ταχθούν αλληλέγγυοι στο αίτημα και να συστρατευθούν στην προσπάθεια της μη αναστολής των εφημεριών και της πλήρους λειτουργίας του νοσοκομείου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet