638.000 ευρώ από το «Αντ. Τρίτσης» για έργα σε τρία σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

638.000 ευρώ από το «Αντ. Τρίτσης» για έργα σε τρία σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Άλλη μία πρόταση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μετά από απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Πρόκειται για την πρόταση που υποβλήθηκε στον άξονα προτεραιότητας παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός, τουρισμός, η οποία συμπεριλαμβάνει δύο υποέργα. Το πρώτο αφορά σε εργασίες συντήρησης στις κτηριακές υποδομές και στους αύλειους χώρους του 2ου Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και του 5ου Νηπιαγωγείου Πεύκης», προϋπολογισμού 563.203,32 ευρώ και το δεύτερο στην «Aντικεραυνική προστασίας σχολικών κτηρίων», προϋπολογισμού 75.000 ευρώ.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Οι προσπάθειές μας για την αξιοποίηση κάθε πηγής χρηματοδότησης αποδίδουν καρπούς. Άλλη μία πρόταση που υποβάλαμε στο υπουργείο Εσωτερικών εντάσσεται στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και έτσι προχωράμε σε σημαντικά έργα σε τρεις σχολικές μας μονάδες που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση, σε αντικατάσταση κουφωμάτων, αλλαγή λαμπτήρων LED κ.ά., αλλά και στην αντικεραυνική προστασία όλων των σχολικών μας κτηρίων με συνολικό προϋπολογισμό του έργου 638.203,32 ευρώ. Και συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να φέρνουμε χρηματοδοτήσεις στον Δήμο μας, ώστε να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet