Έφυγε από Covid-19 ένας από τους παλαιότερους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Έφυγε από Covid-19 ένας από τους παλαιότερους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ένα από τους παλαιότερους εργαζομένους στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο Παύλος Ψωμιάδης, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 4 Ιανουαρίου εξαιτίας επιπλοκών από τον κορωνοϊό.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου σημειώνει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του:

«Σήμερα Τρίτη 4 Γενάρη έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφός μας, εργάτης καθαριότητας, που χρόνια εργαζόταν στην αποκομιδή, όντας ένας από τους αρχαιότερους εργαζόμενους του Δήμου, χάνοντας την πολυήμερη μάχη με την Covid-19.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Παύλος είχε μόνο φίλους, με την ευγένεια και το φιλότιμό του. Θα είναι πάντα μαζί μας.

Ο εφιάλτης της πανδημίας, με την απώλεια ανθρώπινων ζωών και την κατάρρευση των δημόσιων συστημάτων Υγείας, συνεχίζεται, παρά το γεγονός ότι, μετά από δύο χρόνια, η ανθρωπότητα έχει περισσότερα επιστημονικά εργαλεία στα χέρια της (εμβόλια, φάρμακα, επιστημονική γνώση και εμπειρία). Οι εργαζόμενοι παραμένουμε ανοχύρωτοι να θρηνούμε τους νεκρούς μας. Δεν υπάρχει ούτε μισό σημείο που η ζωτική ανάγκη να βγουν οι εργαζόμενοι όρθιοι από αυτή την τραγωδία να τέμνεται με τα πρωτόκολλα της εργοδοσίας, με τις προτεραιότητες των εμπορευματοποιημένων συστημάτων Υγείας. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας μας.

Οι σκέψεις μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε για την απώλεια του εργαζομένου του Δήμου:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Παύλος Ψωμιάδης μετά από πολυήμερη μάχη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Παύλος υπήρξε ένας εξαιρετικός εργαζόμενος, που διακρίθηκε για το ήθος και την προσφορά του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet