Αίτηση συμμετοχής σε πρόγραμμα του ΥΠΕΝ για εκπόνηση ΤΠΣ Δημοτικής Ενότητας Πεύκης
Κοινωνία

Αίτηση συμμετοχής σε πρόγραμμα του ΥΠΕΝ για εκπόνηση ΤΠΣ Δημοτικής Ενότητας Πεύκης

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)», που αφορά στη Δημοτική Ενότητα Πεύκης, υπέβαλε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020.

Τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια συνιστούν το πρώτο και το σημαντικότερο  επίπεδο του πολεοδομικού σχεδιασμού της χώρας, καθώς σε αυτό καθορίζονται οι χρήσεις γης και οι όροι δόμησης κάθε δημοτικής ενότητας. Σκοπός του προγράμματος του υπουργείου είναι η ταχεία ολοκλήρωση των ΤΠΣ όλων των δημοτικών ενοτήτων της χώρας μέσα στα επόμενα έξι χρόνια.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Μετά το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λυκόβρυσης, που έχει δρομολογηθεί και το οποίο έχουμε θέσει σε δημόσια διαβούλευση για τρεις μήνες, διεκδικούμε χρηματοδότηση ώστε να προχωρήσουμε και το Πολεοδομικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Πεύκης. Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και κάθε πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να δρομολογήσουμε σημαντικές πρωτοβουλίες και έργα για τον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet