Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στο Ηλιακό Χωριό με τα… αμετακίνητα εγκαταλειμμένα οχήματα
Κοινωνία

Αγανάκτησαν οι κάτοικοι στο Ηλιακό Χωριό με τα… αμετακίνητα εγκαταλειμμένα οχήματα

Εδώ και αρκετά χρόνια οι κάτοικοι του Ηλιακού Χωριού και πιο συγκεκριμένα της οδού Αθηνάς 8-10, έχουν απευθύνει έκκληση στη δημοτική αρχή έτσι ώστε να απομακρύνει τα εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης, καθώς βρίσκονται σε ακινησία πάνω από μια δεκαετία!

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Κοκορόσκος καθησύχαζε τους κατοίκους λέγοντάς τους ότι θα τα απομακρύνουν το γρηγορότερο, «αλλά δυστυχώς ήταν μόνο λόγια», όπως λένε οι ίδιοι, σε ανακοίνωσή τους που υπογράφουν ως «Αγανακτισμένοι κάτοικοι Ηλιακού Χωριού».

Η ευχάριστη τροπή όμως ήρθε όταν πριν από περίπου έναν μήνα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, καθώς ο Συνήγορος του Πολίτη ανταποκρίθηκε και ζήτησε την άμεση διευθέτηση του θέματος. Οι κάτοικοι, πιστεύοντας, ότι το θέμα τους επιτέλους λύθηκε μετά από τόσο καιρό, απευθύνθηκαν στον αντιδήμαρχο, ο όποιος τους διαβεβαίωσε, «με απόλυτη σιγουριά», πως μέχρι τις 23 Ιουλίου 2020 θα διευθετηθεί το ζήτημά τους και θα απομακρυνθούν όλα τα εγκαταλελειμμένα οχήματα. 

«Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι για ακόμα μια φορά κοροϊδεύουν τον κόσμο και δεν κάνουν αυτό που πρέπει. Γιατί; Για ποιον λόγο κωλυσιεργεί ο κύριος αντιδήμαρχος τελικά; Τι συμβαίνει; Διερωτόμαστε, υπάρχει άραγε δήμαρχος, αντιδήμαρχοι ή έχουν αφήσει τους δημότες στο έλεος; Αντιπολίτευση υπάρχει; Και αν ναι, πού είναι;» ρωτούν οι κάτοικοι και προσθέτουν:

«Χρειαζόμαστε μια δημοτική αρχή δραστήρια, σωστή, άξια, να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, μα πάνω απ’ όλα να κάνει το καθήκον της. Δυστυχώς, αν βρισκόμασταν παραμονή εκλογών, είμαστε σίγουροι ότι όλα θα λειτουργούσαν σωστά και κάθε μας πρόβλημα θα λυνόταν!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet