«Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» προς δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης: Το πινγκ πονγκ είναι για πολίτες 2ης κατηγορίας;
Αθλητισμός

«Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» προς δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης: Το πινγκ πονγκ είναι για πολίτες 2ης κατηγορίας;

Με αφορμή την επιτυχία των αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Πεύκης στους αγώνες που διεξήχθησαν τον προηγούμενο μήνα στο κλειστό Γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος», στην Πάτρα, το Δ.Σ. της Α.Ε. «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» σημειώνει ότι «για πολλοστή φορά το πιγκ-πογκ, που σημειωτέον αποτελεί ολυμπιακό άθλημα, απεδείχθη ότι βρίσκεται εδώ και δεκαετίες δίκαια στην κορυφή των αθλημάτων που καλλιεργούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχοντας κατακτήσει σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο σχεδόν 100 πανελλήνιους τίτλους, εκ των οποίων οι 38 είναι ομαδικά πανελλήνια πρωταθλήματα».

Η διοίκηση της Αθηνάς Μαγκουφάνας, η οποία όπως σημειώνει αποτελεί την «καρδιά» του αθλήματος, έχει εκπονήσει σχέδιο ανέγερσης κλειστής αίθουσας για το άθλημα δίπλα ακριβώς από το δημοτικό γυμναστήριο της Πεύκης. «Δυστυχώς όμως η δημοτική αρχή εδώ και μία πενταετία σχεδόν δεν ανταποκρίνεται, θεωρώντας ενδεχομένως το θέμα αυτό ήσσονος σημασίας και αξίας» όπως αναφέρει ο Σύλλογος. Τον δε τελευταίο χρόνο, όπως τονίζει, «παρά τις συναντήσεις που επεδίωξαν οι ιθύνοντες του αθλήματος, η δημοτική αρχή τούς παρέπεμπε σε συνεργάτες της, που ουδόλως γνωρίζουν το θέμα. Συμπεριφορά του κ. δημάρχου που είναι ανεξήγητη, μια και σε ό,τι αφορά άλλους συλλόγους είναι… φιλόξενος. Να θεωρήσουμε ότι το άθλημα είναι για δημότες και πολίτες 2ης κατηγορίας;».

Τέλος, ο Σύλλογος ενημερώνει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιδιωχθεί εκ νέου συνάντηση με τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, «ελπίζοντας ότι επιτέλους αυτή τη φορά θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet