Ακόμη δύο εγκαταλελειμμένα οχήματα απομακρύνθηκαν από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ακόμη δύο εγκαταλελειμμένα οχήματα απομακρύνθηκαν από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ειδικότερα, η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι συνεχίζει τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών, απομακρύνοντας ακόμη δύο εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους των δύο Δημοτικών Ενοτήτων, τα οποία οδηγήθηκαν προς ανακύκλωση με βάση το Π.Δ.116/2004. Συνολικά το συνεργείο έχει απομακρύνει 32 οχήματα, ενώ άλλα 20 οχήματα έχουν απομακρυνθεί από τους ιδιοκτήτες τους μετά από ειδοποίηση από τον Δήμο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε εγκαταλελειμμένα οχήματα, που αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας και καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης. Με την υπόδειξη των υπηρεσιών μας παραδίδονται οι δρόμοι ελεύθεροι για τους πεζούς και τα οχήματα, ενώ με τα οχήματα που απομακρύνονται ενισχύουμε ένα ακόμη ρεύμα ανακύκλωσης που λειτουργεί στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια».

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα μπορούν να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 15323 και 210 6145130, μέσω e-mail [email protected], από το κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής citify Λυκόβρυσης- Πεύκης: www.citifyapp.com ή να κλείσουν ραντεβού με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για την «υποβολή αίτησης περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet