Ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης
alfavita.gr
Κοινωνία

Ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης, μετά τις αυτοδίκαιες αποχωρήσεις μελών.

Το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε ως εξής:

  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΕΛΗΣ Χρήστος.
  2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος.
  3. ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΑΚΑΣ Άγγελος.
  4. ΤΑΜΙΑΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Άγγελος.
  5. ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΛΗΚΥΡΑ Χαρούλα.
  6. ΜΕΛΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ Αντώνιος.
  7. ΜΕΛΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗ Ιφιγένεια.
  8. ΜΕΛΟΣ ΡΟΥΣΣΟΥ Ρόζα.
  9. ΜΕΛΟΣ ΡΟΖΑΚΗΣ Γιάννης.

Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης εύχεται σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη.

Το Δ.Σ. αναφέρει: «Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει με όνειρα, φιλοδοξίες, προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας με επιμονή υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ότι ονειρευτείτε. Ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς, που είναι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, καλή επιτυχία στο εκπαιδευτικό τους έργο. Στους γονείς, που αποτελούν στήριγμα και υπόδειγμα για τα παιδιά τους να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των Συλλόγων Γονέων-μελών της Ένωσης στοχεύοντας σε μία δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία. Σκοπός της Ένωσης είναι να συνεχίσει να διεκδικεί ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας. Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet