Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν το γήπεδο μπάσκετ του «Αστέρα» στην Κάτω Πεύκη
Κοινωνία

Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν το γήπεδο μπάσκετ του «Αστέρα» στην Κάτω Πεύκη

Άγνωστοι ανεγκέφαλοι βανδάλισαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 3 Μαΐου 2021, το προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ του «Αστέρα», στην Κάτω Πεύκη.

Το γεγονός καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος και αναφέρει ότι οι άγνωστοι δράστες κάτω από τις μπασκέτες χώματα και τσουβάλια με πυκνό ασβέστη, προκαλώντας έτσι μόνιμη καταστροφή στο ταρτάν του γηπέδου. Ωστόσο, δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αλλά επίσης έσκισαν τελείως και τα δίχτυα από τα δύο καλάθια, ενώ προσπάθησαν να αποκολλήσουν τμήμα μετάλλου της μίας μπασκέτας.

Όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος, το συμβάν καταγγέλθηκε στις αρμόδιες αρχές, ενώ η Αστυνομία προχωρά στη σχετική έρευνα.

«Σε αυτή τη συγκυρία, που θα έπρεπε να μας φέρει πιο κοντά ως κατοίκους και δημότες, δυστυχώς κάποιοι επέλεξαν τον λάθος δρόμο κατά του κοινού καλού. Ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβουν το λάθος τους και τέτοιες εικόνες ντροπής δε θα επαναληφθούν» τονίζει σχετικώς ο κ. Ιωάννου.

Για το ίδιο θέμα, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ένα λυπηρό γεγονός που μας εξοργίζει είναι αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές βανδαλισμών σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους και μάλιστα σε ένα αθλητικό χώρο μπάσκετ που πρόσφατα ανακατασκευάστηκε, στην οδό Σωκράτους και Πρεβέζης, με πόρους του Δήμου, δηλαδή με χρήματα όλων των συμπολιτών μας. Δυστυχώς όμως είναι κάποιοι που αποδεδειγμένα, όπως φαίνεται, δεν αγαπούν τον Δήμο μας, είναι οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι που δεν θέλουν να γίνει κανένα έργο στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και έτσι είναι οι ίδιοι, μαζί με τους ηθικούς αυτουργούς φυσικά που κρύβονται συνέχεια πίσω από τα φαντάσματα του ίδιου τους του εαυτού, καθώς και των συμπεριφορών τους που μας θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές, πολύ δε περισσότερο όμως είναι σκοτεινά και άρρωστα μυαλά, με πολλά απωθημένα, με μένος, εμπάθεια και μίσος…

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε για τον Δήμο μας, για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, για τον Δήμο που αγαπάμε με αίσθημα ευθύνης, με σχεδιασμό, με οργάνωση, με μεθοδικότητα και θα είμαστε απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές ανθρώπων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet