Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας του αντιδημάρχου Πεύκης Π. Ιωάννου με τους δημότες
Κοινωνία

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας του αντιδημάρχου Πεύκης Π. Ιωάννου με τους δημότες

Ανοιχτή γραμμή με τους πολίτες, μέσω των σύγχρονων μέσων, έχει υιοθετήσει ο αντιδήμαρχος Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν μαζί του για όποιο θέμα τους απασχολεί.

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του:

Σας υπενθυμίζω πως είμαι πάντα έτοιμος για κάθε συνεργασία παρά τις αντιξοότητες που βιώνουμε τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαστε Έλληνες και θα τα καταφέρουμε, όπως τα καταφέρνουμε πάντα άλλωστε. Γιατί μιλάμε δυνατά. Φωνάζουμε για τις αλήθειες μας. Τα δικαιώματα μας. Γελάμε με την καρδιά μας. Είμαστε αληθινοί. Ο πιο αληθινός λαός στην Ευρώπη. Ο πιο φιλόξενος. Πρέπει να είμαστε δυνατοί μια γροθιά. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τα πάντα. Ας μη το ξεχνάμε αυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Στο χέρι μας είναι. Ο Δήμος μας θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Είμαι στη διάθεσή σας για ό,τι πρόβλημα σας απασχολεί ή να ενημερωθείτε σε θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητές μου και θέλετε να συζητήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης με όποια πλατφόρμα σας εξυπηρετεί (Skype, Microsoft teams, e:presence, Whereby, Viber, Messenger κ.ά.). Τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει. Όλοι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας και στον Δήμο μας, δεσμεύομαι πως οι τηλεδιασκέψεις μας θα είναι καθημερινές και αδιάλειπτες. Θα επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα από τον χώρο σας για όποιο θέμα σας προβληματίζει. Επικοινωνήστε μαζί μου όποια ημέρα και ώρα να είναι, στέλνοντας ένα email [email protected], καλώντας στον τηλ. αριθμό 213 2051736 (γραφείο) ή με όποιον άλλο τρόπο σας διευκολύνει και θα οργανώσουμε μαζί μια τηλεδιάσκεψη.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet