Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης στο Ηράκλειο για συμπαράσταση μετά τον ανεμοστρόβιλο
Κοινωνία

Αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης στο Ηράκλειο για συμπαράσταση μετά τον ανεμοστρόβιλο

Για «εικόνες βομβαρδισμένου τοπίου» κάνει λόγο η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης κατόπιν επίσκεψης στον κτυπημένο, από τον ανεμοστρόβιλο, Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει ότι «τρεις τραυματίες και τεράστιες υλικές ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις της πόλης, είναι το αποτέλεσμα από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου στη γειτονιά μας, με επίκεντρο το Ηράκλειο Αττικής. Οι θυελλώδεις άνεμοι με τις καταστροφικές συνέπειες δημιούργησαν, την περασμένη εβδομάδα, προβλήματα και στη Νέα Ιωνία αλλά και στην Πεύκη, όπου κατέρρευσε η στέγη πολύ γνωστής καφετέριας, στη Λεωφόρο Ειρήνης».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αντιπροσωπεία της Συμμαχίας Πολιτών, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισκέφθηκε την πληγείσα περιοχή του γειτονικού Ηρακλείου σε μια ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης, ενώ επικοινώνησε και με τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, στον οποίο εξέφρασε τη συμπαράστασή της.

Όπως υπογραμμίζει η Συμμαχία, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης τα μέλη της θα θέσουν το γενικότερο θέμα της ανάγκης ύπαρξης αλληλεγγύης μεταξύ τουλάχιστον των γειτονικών Δήμων, καθώς επίσης και την ενίσχυση από τον Δήμο σε όλους κατοίκους της πόλης που υπέστησαν ζημίες, βάζοντας σε προτεραιότητα το θέμα της καφετέριας.

«Σε αυτές τις δύσκολες εποχές η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας όπλο» τονίζει ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet