Αντ. Τσελέντας: Τα σάρωθρα δεν αντικαθιστούν τους οδοκαθαριστές κ. Κατραμάδο
Κοινωνία

Αντ. Τσελέντας: Τα σάρωθρα δεν αντικαθιστούν τους οδοκαθαριστές κ. Κατραμάδο

Ότι «τα σάρωθρα δεν αντικαθιστούν τους οδοκαθαριστές» απαντά σε ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρη Κατραμάδου ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αντώνης Τσελέντας.

Συγκεκριμένα ο κ. Αντ. Τσελέντας απαντά τα εξής:

Με έκπληξη διαβάσαμε όσα αναφέρει ο κ. Κατραμάδος, ιδιαίτερα επειδή τα αναφέρει υπογράφοντας με συγκεκριμένες ιδιότητες. Υπογράφει λοιπόν ως πρώην αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και κάνει πολύ λόγο για σάρωθρα οδών:

Να τον πληροφορήσουμε ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης διαθέτει τρία σάρωθρα οδών, τα οποία χρησιμοποιούνται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας, όπου είναι χρήσιμα. Τα σάρωθρα όμως είναι για μια συγκεκριμένη χρήση, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν τους οδοκαθαριστές.

Υπογράφει επίσης ως δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης- Πεύκης και ως αυτοδιοικητικός και μιλά για το ταμειακό πλεόνασμα, το οποίο συσχετίζει με τις υπηρεσίες καθαριότητας:

Να τον πληροφορήσουμε, διότι παρά τη θητεία του ως αντιδήμαρχος, ως δημοτικός σύμβουλος και ως σύμβουλος Διαδημοτικού Δικτύου μάλλον δεν το έχει μάθει ακόμη, ότι η καθαριότητα δεν έχει καμία σχέση με το ταμειακό πλεόνασμα ενός Δήμου. Εξαρτάται από τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνονται από τους δημότες και συνεπώς όσο και να είναι το ταμειακό πλεόνασμα δεν μπορεί να διατεθεί για την καθαριότητα.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, παρά τις δυσκολίες της έλλειψης προσωπικού και παλαιωμένου μηχανολογικού εξοπλισμού, παρέχει άρτιες υπηρεσίες και ευπρεπισμού κοινοχρήστων χώρων. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθαρές και πράσινες λύσεις αξιοποιώντας κάθε νόμιμη, ρεαλιστική και αποδοτική πρόταση.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet