Αν. Αλεξοπούλου: Νίκη για το Ηλιακό Χωριό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η σύμβαση για το αποχετευτικό δίκτυο
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Αν. Αλεξοπούλου: Νίκη για το Ηλιακό Χωριό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η σύμβαση για το αποχετευτικό δίκτυο

H βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας της Ελληνικής Λύσης Αναστασία-Κατερίνα Αλεξοπούλου αναφέρεται στην προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε ανάμεσα στον ΟΑΕΔ, την ΕΥΔΑΠ και τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για την ανακατασκευή του αποχετευτικού δικτύου του οικισμού και κάνει λόγο για μία νίκη της περιοχής και των κατοίκων της.

Συγκεκριμένα, η κ. Αλεξοπούλου αναφέρει:

«Είναι, χωρίς αμφιβολία, μία νίκη για το Ηλιακό Χωριό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, και τους κατοίκους του: στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η πολυπόθητη (εδώ και δεκαετίες) ανακατασκευή του αποχετευτικού δικτύου του οικισμού. Μόλις πριν από μερικά εικοσιτετράωρα υπογράφηκε γι’ αυτό τον σκοπό η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στον ΟΑΕΔ, την ΕΥΔΑΠ και τον ενδιαφερόμενο Δήμο. Τίθεται έτσι, επιτέλους, τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα του πρότυπου οικισμού, που απειλούσε να καταστεί μόνιμο και ταλαιπωρούσε αφάνταστα τους δημότες.

Βέβαια, οι μάχες για το Ηλιακό Χωριό δεν εξαντλούνται εδώ. Έχουν και άλλα πράγματα να γίνουν, σημαντικά κι εκείνα. Έχω ενημερωθεί σχετικά και ήδη ενεργοποίησα δράσεις, εντός και εκτός Βουλής. Το Ηλιακό Χωριό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πρέπει να γίνει αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε: ένας οικισμός-μοντέλο για την ποιοτικότερη ζωή στο μέλλον κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, με τις δυνάμεις μας και με τη στήριξη των συμπολιτών μας».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της κ. Αλεξοπούλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet