«Απογείωσαν» το Δημοτικό Θέατρο τα παιδιά του 2ου Παιδικού Σταθμού Πεύκης
Κοινωνία

«Απογείωσαν» το Δημοτικό Θέατρο τα παιδιά του 2ου Παιδικού Σταθμού Πεύκης

Ήταν μία υπέροχη γιορτή η πρεμιέρα του τριημέρου 9, 10, 11 Ιουνίου των καλοκαιρικών γιορτών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης με τους μικρούς του 2ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Πεύκης να καταχειροκροτούνται από το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Ήταν πραγματικά μία εξαίρετη μουσικοθεατρική παράσταση που δείχνει τις ικανότητες και τις δυνατότητες των παιδιών του Δήμου μας. Επάξια είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, τονίζει: «Τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, αλλά και όλα τα παιδιά του Δήμου μας σε αυτή την ιδιαίτερα τρυφερή ηλικία είναι πηγή ζωντάνιας και μας γεμίζουν με πολύ ενέργεια ώστε να προσπαθούμε διαρκώς να τους προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ γι΄ αυτή τη γιορτή και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό».

Όπως σημειώνει ο Δήμος, τόσο ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, όσο και η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, αποδίδουν τα εύσημα στα παιδιά, στη διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό που με πολλή αγάπη εργάστηκε με τα παιδιά για ένα τελικό υπέροχο αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet