Από τα χέρια μελών η πίτα του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Από τα χέρια μελών η πίτα του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου επέλεξαν η βασιλόπιτα να φτιαχθεί με αγάπη από τις ίδιες και να προσφερθεί στα μέλη, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με κρύα εδέσματα, καφέ, αναψυκτικά και κρασάκι.

Μουσικοί ψυχαγώγησαν τους φίλους του ΣυλλόγουΗ κοπή της πίτας του Συλλόγου συνδυάστηκε για ακόμη μία φορά με την κοινωνική προσφορά αφού τα μέλη του Συλλόγου συνέβαλλαν ώστε να συγκεντρωθούν κυρίως λάδι και όσπρια που έλειπαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Τους παρευρισκόμενους ψυχαγώγησαν μουσικά οι Καίτη Μάρακα (φωνή), Άλκης Αναστόπουλος (κιθάρα), Ελεάννα Κωνσταντά (φωνή-κιθάρα) και Έφη Παπαδοπούλου (φωνή) τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς σε ανακοίνωσή του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αν. Μαυρίδης, οι αντιδήμαρχοι Ε. Παπανικολάου και Δ. Κατραμάδος, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γ. Καρύμπας, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Α. Ασπραδάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Ποριώτου, Μ. Πάγκαλος, Ε. Παπαδημούλη, Δ. Κωνστάντος, οι τοπικοί σύμβουλοι Πεύκης και Λυκόβρυσης αντίστοιχα Κ. Αναγνώστου και Φ. Ρεϊση, η πρώην αντιδήμαρχος Ζ. Διαπούλη, από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης η Ε. Μήτση, από τον Εμπορικό Σύλλογο η Χ. Παπαρούπα, από τον Σύλλογο Γέφυρα Αγάπης ο κ. Γ. Μαντζαβίνος, από την Ένωση Γυναικών Πεύκης η Σ. Ηλιοπούλου, από τον Σύνδεσμο Αναγέννηση ο Γ. Κουτσικάκης, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων η Δ. Παππά και από την Ένωση Γονέων ο Δ. Μανιάτης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί επίσης όλα τα μέλη και φίλους του που πρόσφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε, καθώς και τη www.sweetmoments.gr για τα υπέροχα ζαχαρωτά στολιδάκια της που στόλισαν τα κομμάτια της πίτας και τη βασική πίτα καθώς και την καφετέρια «Άλιος» για τον καφέ.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση «και στις εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου που συγκέντρωσαν, καταχώρησαν και ομαδοποίησαν όλα τα τρόφιμα που έφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας».

Και του χρόνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet