«Από το σπίτι μου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»
Κοινωνία

«Από το σπίτι μου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ, στο οποίο υπάγεται η Βιβλιοθήκη, συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ) και φιλοξενούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Από το σπίτι μου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Παιδιά και γονείς καλούνται ν΄ανακαλύψουν μέσα από έναν πρωτότυπο και βιωματικό τρόπο τις μελλοντικές λειτουργίες που θα στεγάσει το ΚΠΙΣΝ και θα προσφέρει το 2016 στους επισκέπτες του. Για τον σκοπό αυτό ένα κουτί με εκπαιδευτικό υλικό θα τους «ταξιδέψει», μέσα από το παιχνίδι, σ΄ αυτές τις μελλοντικές λειτουργίες.Τα παιδιά θα σημειώσουν σ΄ έναν χάρτη την απόσταση από τον Δήμο τους μέχρι το ΚΠΙΣΝ και θα εξερευνήσουν μικρές και μεγάλες στιγμές από τον κόσμο της όπερας και των βιβλίων.

Επίσης θα ανακαλύψουν τη μαγεία του πάρκου με τη βοήθεια της WWF, ξεκινώντας από τη φροντίδα ενός μικρού κήπου στη βεράντα του σπιτιού τους. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε τρεις συναντήσεις στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Αφροδίτης 4, Α.Πεύκη) , ως εξής:

  • Τρίτη (24/6/2014), πρώτη συνάντηση 17:00-19:00
  • Πέμπτη (26/6/2014), δεύτερη συνάντηση 17:00-19:00
  • Τρίτη (1/7/2014), τρίτη συνάντηση 17:00-19:00

Για τη συμμετοχή στις δράσεις χρειάζεται προεγγραφή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Δευτέρα-Παρασκευή 10:30 -18:30, τηλ. 210 6128825)

   Ο Υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης           Ο Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ

            Ν. Γκαραβέλλας                                      Κ. Νικολιδάκης

Το πρόγραμμα «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet