Ας μιλήσουμε για την ψυχική υγεία
Κοινωνία

Ας μιλήσουμε για την ψυχική υγεία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει ότι την Πέμπτη 19 Ιουνίου, από 18:30 έως 21:00, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα την κατάθλιψη, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης, σε διοργάνωση της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), με τη συνεργασία της Ελληνική Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ» και με την υποστήριξη του Δήμου.

Ας μιλήσουμε για την ψυχική υγεία

Ομιλητές:

  • «Η σημασία των σχέσεων στην κατανόηση και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης» – Αλέξης Κροκιδάς, επιστημονικός υπεύθυνος Κέντρου Ημέρας «Franco Basaglia» ΕΠΑΨΥ
  • «Κοινωνικοί παράγοντες επιβάρυνσης στην κατάθλιψη: Οικονομική Κρίση και Ψυχική Υγεία» – Μιχάλης Λάβδας, ψυχολόγος, ΕΠΑΨΥ
  • «Οι ομάδες αυτοβοήθειας και η κατάθλιψη: Από το εγώ στο εμείς» – Αγγελική Μενεδιάτου, ψυχολόγος, Μ.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, πρόεδρος Δ.Σ. και επιστημονικά υπεύθυνη της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ»
  • «Συντονισμός και συμμετοχή σε ομάδα αυτοβοήθειας: Πώς με βοηθάει να κρατώ το σκοτάδι της κατάθλιψης μακριά από τη ζωή μου» – Γιώτα Ανδρώνη, συντονίστρια Ομάδων Αυτοβοήθειας «ΜΑΖΙ»

Συντονίστρια: Πέπη Μπελέκου, ψυχολόγος MSc – ψυχοθεραπεύτρια, επιστημονικά υπεύθυνη Οικοτροφείου ΕΠΑΨΥ Λυκόβρυσης.

Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης: Λ. Αγίας Βαρβάρας 25, Λυκόβρυση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet