Α. Ασπραδάκη: Με πίστη στην ελευθερία του λόγου δηλώνω παρούσα
Κοινωνία

Α. Ασπραδάκη: Με πίστη στην ελευθερία του λόγου δηλώνω παρούσα

«Δημοκρατικά και με πίστη στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης δηλώνω παρούσα» τονίζει η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ), Άννα Ασπραδάκη, σχετικά με τη μήνυση που κατατέθηκε από εταιρεία εναντίον εννέα δημοτικών συμβούλων, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η κ. Ασπραδάκη επισημαίνει τα εξής:

Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά την μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος μου, αλλά και άλλων οκτώ δημοτικών συμβούλων από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ».

Το πολιτικό ήθος και η ευπρέπεια του καθενός κρίνονται από τις πράξεις τους.

Και για ποιο λόγο συνέβη τελικά αυτή η μήνυση; Γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίσαμε δημοκρατικά, όπως άλλωστε κάνουμε σε αμέτρητες αποφάσεις που έχουν παρθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Και ποιο είναι άραγε το ηθικό δίδαγμα για όλο αυτό;

Όταν τα νέα ήθη που λανσάρονται στον Δήμο μας έχουν εκφυλίσει τη δημοκρατία, έχουν βεβηλώσει συνειδήσεις και οδηγούν τον τόπο μας σε μια φαντασμαγορική έλλειψη ουσίας.

Για ακόμη μια φορά αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω στους συνδημότες μας ότι ουδέποτε θα φοβηθώ να εκφράζω ελεύθερα την γνώμη μου και να προασπίζομαι τα συμφέροντά τους με μοναδική πυξίδα τη δικαιοσύνη, αλλά και την αυταπόδεικτη, τρανή και λαμπερή αλήθεια. Εκφοβισμοί δεν με φόβισαν ποτέ και ούτε πρόκειται.

Δημοκρατικά και με πίστη στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης δηλώνω παρούσα και μπαίνω μπροστά μαζί με τους συνδημότες μου να προασπίζομαι τα συμφέροντα του τόπου μας μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο, σεβόμενη την τιμή που μου έκαναν να βρίσκομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Επίδειξη δύναμης καλό είναι να γίνεται μόνο στα ρινγκ και όχι στη μικρή μας τοπική κοινωνία…

Ωστόσο οι χώροι των δικαστηρίων είναι πιο αρμόδιοι για να επιλυθούν τέτοια ζητήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet