Βράβευση μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Βράβευση μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στο κατάμεστο από μαθητές και γονείς Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, σε μια χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα, έγινε η βράβευση των μαθητών των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν μαθητές που στο προηγούμενο σχολικό έτος φοιτούσαν στις τάξεις Ε’ Δημοτικού, Β’ Γυμνασίου και Β’ Λυκείου, για την επίτευξη των στόχων που με επιμονή και υπομονή κατάφεραν τη χρονιά που πέρασε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, Νίκος Κελέκης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τους μαθητές, «γιατί μας δίνουν τη δυνατότητα να αισιοδοξούμε για το μέλλον», όπως είπε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη ζωή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους μαθητές και τους γονείς, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Γκαραβέλας, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Παπανικολάου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και τέως πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πανταζής, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας, Χρήστος Φωτίδης και Β/βάθμιας, Γιάννης Μαρμαγγιόλης, οι πρώην πρόεδροι της Ένωσης Γονέων Λευτέρης Γιαννουλόπουλος και Διονύσης Μανιάτης, από τη Δημοτική Ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 οι κ.κ. Παναγιώτης Ιωάννου και Γιάννης Βακαλόπουλος, οι διευθυντές των σχολείων και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων.

Όλοι οι μαθητές βραβεύτηκαν με επαίνους και μετάλλια ανάλογα με τη διάκρισή τους. Ευχές και συγχαρητήρια στους μαθητές έδωσαν με σύντομες ομιλίες τους, ο κ. Νίκος Γκαραβέλας, καθώς και όσοι έκαναν τις απονομές.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου και ζήτησαν την τροποποίηση του κανονισμού του νομικού προσώπου για την παραχώρηση χώρων, ώστε τα σχολεία  να μην έχουν περιορισμούς στη χρήση του Δημοτικού Θεάτρου για τις εκδηλώσεις τους.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet