Βράβευση νέων που εισήχθησαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Βράβευση νέων που εισήχθησαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εκδήλωση βράβευσης των μαθητών σχολείων Λυκόβρυσης και Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν για να πετύχουν τους στόχους τους. Γονείς, φίλοι και συγγενείς των φοιτητών, καθηγητές, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, η Ένωση Γονέων Σχολείων Λυκόβρυσης – Πεύκης, παραβρέθηκαν προκειμένου να τιμήσουν, με την παρουσία τους, τους επιτυχόντες.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης στον χαιρετισμό του έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα και ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές τους σύμμαχοι, κατέληξε δε ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα είναι πάντα δίπλα στους νέους της πόλης. «Η παιδεία και η κοινωνική πολιτική αποτελούν δύο τομείς οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου. 

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Γκαραβέλλας, ανέφερε ότι η παιδεία θα πρέπει να αποτελεί εθνική προτεραιότητα και τόνισε ότι οι νέοι επιστήμονες αποτελούν προοπτική, ελπίδα και εγγύηση για το μέλλον της χώρας. Επίσης, υπογράμμισε ότι «η διοίκηση του Δήμου, με την καθοδήγηση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, είναι πάντα δίπλα στις σχολικές μονάδες και με αίσθημα ευθύνης προσπαθεί ώστε να παρέχεται ασφαλές περιβάλλον και αξιοπρεπείς συνθήκες εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές των σχολείων μας».

Εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα που παρέβαλαν οι φοιτητές, οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες από κάθε λύκειο παρέβαλαν δωροεπιταγή 300 ευρώ ως μια μικρή ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από μαθητές του 2ου Λυκείου Πεύκης, οι οποίοι εντυπωσίασαν και συγκίνησαν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Βίκος Α.Ε. που προσέφερε νερά και αναψυκτικά και το αρτοζαχαροπλαστείο Αναστασοπούλου που προσέφερε αλμυρά και γλυκά εδέσματα, τους οποίους ο Δήμος ευχαριστεί μέσω σχετικής ανακοίνωσής του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet