Βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους οι μαθητές Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους οι μαθητές Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στην εκδήλωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων (βραβεύσεις μαθητών-τριών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολείων του Δήμου) παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λυκόβρυσης-Πεύκης Γ. Τσόλας.

Ο κ. Τσόλας ανέφερε σχετικά, «Μία ξεχωριστή εκδήλωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων. Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμητική πρόσκληση. Είχα τη χαρά να βραβεύσω τους μαθητές/τριες του 1ου Δημοτικού Πεύκης. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς. Ως πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης” οφείλω να επισημάνω την ουσιαστική συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πεύκης Λυκόβρυσης και γενικότερα με τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, καθώς και των εκπαιδευτικών, γεγονός που προάγει μόνο την πρόοδο.

Προτεραιότητα μας είναι τα έργα ουσίας για την αναβάθμιση την ανάπλαση των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης μας. Εργαζόμαστε σκληρά με πρώτο μέλημα την εξοικονόμηση πόρων ώστε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει. Καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, καλή δύναμη στους Γονείς»..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet