Γεμάτα νέες εμπειρίες επέστρεψαν από την εκδρομή τους τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών
Κοινωνία

Γεμάτα νέες εμπειρίες επέστρεψαν από την εκδρομή τους τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών

Με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό ολοκληρώθηκε η εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 “στις πολύχρυσες Μυκήνες, την οινοπαραγωγική Νεμέα και το ηλιόλουστο Λουτράκι”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα, εκτός από την ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαιολογικό Μουσείο των Μυκηνών, περιελάμβανε επίσκεψη, με κέρασμα και γευσιγνωσία, στο οινοποιείο Μπαϊρακτάρη, με ξεναγό τον ίδιο, φαγητό και βόλτα στην παραλία του Λουτρακίου και τέλος προσκύνημα στον Ι.Ν. της Παναγίας της Γιάτρισσας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που για μία φορά ακόμη τους εμπιστεύτηκαν και πέρασαν όλοι μαζί μία υπέροχη Κυριακή.

Επίσης, ευχαριστούν  το ταξιδιωτικό γραφείο Ask2Travel για την άψογη συνεργασία, την άψογη ξεναγό Σοφία Σπυροπούλου, τον οινοποιό κ. Μπαϊρακτάρη για την ενημέρωση σχετικά με τους ελληνικούς αμπελώνες, την παραγωγή του κρασιού και την περιποίηση, καθώς και τη συνοδό τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet