Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 27/9
Κοινωνία

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 27/9

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης προσκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης (όπισθεν παλαιού Δημαρχείου Λυκόβρυσης) είσοδος από την οδό Αργύρη Γεωργίου, Τ.Κ. 141 23.

Αφού διαπιστωθεί απαρτία και συγκροτηθεί η Γενική Συνέλευση σε Σώμα, δι΄ εκλογής προέδρου, γραμματέα και Εφορευτικής Επιτροπής, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης και θα ληφθούν επ΄ αυτών αποφάσεις:

1. α) Διοικητικός Απολογισμός.

    β) Οικονομικός Απολογισμός.

    γ) Προϋπολογισμός της επόμενης διαχειριστικής περιόδου.

     δ) Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.

     ε) Έγκριση μελών από 06/10/2014 έως και 27/09/2015.

     στ) Έγκριση ή μη των πεπραγμένων και της οικονομικής διαχείρισης από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

2. Διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στη Συνέλευση θα μετάσχουν τα τακτικά μέλη που μέχρι τη Γ.Σ. θα έχουν εκπληρώσει ή θα εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, η δε οικονομική ενημέρωση μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γ.Σ.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν μέχρι τις 20:30 της ημέρας της συνόδου στην αίθουσα που θα συνέλθει η Γ.Σ. και η διαλογή των ψήφων θα πραγματοποιηθεί στην ίδια αίθουσα.

Αν δεν υπάρξει απαρτία μέχρι τις 18:30 της ημέρας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί ως επαναληπτική, χωρίς άλλη πρόσκληση, την αμέσως επόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, με όσα τακτικά, ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, προσέλθουν και συμμετάσχουν σ΄ αυτήν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet