Γιατί έδωσε θετική ψήφο στο ΓΠΣ της Λυκόβρυσης η παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί
Κοινωνία

Γιατί έδωσε θετική ψήφο στο ΓΠΣ της Λυκόβρυσης η παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί

Με τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21/6 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η διαδικασία αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου για τη δημοτική ενότητα της Λυκόβρυσης.

«Δεδομένου ότι πρόκειται για το ίσως κορυφαίο ζήτημα της τρέχουσας δημοτικής θητείας, το οποίο δυστυχώς δεν έτυχε της απαιτούμενης διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία, αισθανόμαστε την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε τη θέση μας, τις σκέψεις μας και τις ενέργειες μας που μας οδήγησαν στην τελική μας στάση» σημειώνει η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί.

Στη συνέχεια η παράταξη αναλύει τους λόγους που έδωσε θετική ψήφο στον εν λόγω Σχέδιο και στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής και στη σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση αυτή ήταν η τελευταία στην οποία η παράταξη εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής της Ηλία Κατσαρό, καθώς στην συνέχεια τόσο ο ίδιος όσο και ο Μιχάλης Κυδωνάκης υπέβαλαν την παραίτησή τους στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νέος επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης Πολίτες Σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί είναι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet