Για παρεμβάσεις αναβάθμισης σε Λυκόβρυση-Πεύκη συζήτησε με δημότη ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου
Κοινωνία

Για παρεμβάσεις αναβάθμισης σε Λυκόβρυση-Πεύκη συζήτησε με δημότη ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου

Με αφορμή συνάντηση που πραγματοποίησε με δημότη Λυκόβρυσης-Πεύκης, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, παρουσία της περιφερειακής συμβούλου Βόρειου Τομέα Αθηνών Φωτεινής Δαλιάνη, όπου έγινε συζήτηση σχετικά με παρεμβάσεις αναβάθμισης των δύο Δημοτικών Ενοτήτων, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, σημειώνει ότι «καλούμε πολίτες ιδιαίτερα αυτούς που συμμετέχουν ενεργά και έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις».

Ειδικότερα, ο κ. Ιωάννου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Σκοπός του γραφείου Δημότη είναι να ακούσει όλους τους πολίτες γιατί μαζί με τις ιδέες και τις ανησυχίες τους, μπορούμε να φτιάξουμε την πόλη μας λειτουργικότερη και φιλική.

Για τον λόγο αυτόν, καλούμε πολίτες ιδιαίτερα αυτούς που συμμετέχουν ενεργά και έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ο κύριος Τζοβάρας Τάσος επισκέφτηκε σήμερα το γραφείο του αντιδημάρχου Πεύκης & γραφείου Δημότη, ενώ συμμετείχε και η κυρία Φωτεινή Δαλιάνη, περιφερειακή σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  • Ο καθαρισμός και η ανάδειξη των δασυλλίων της Λυκόβρυσης-Πεύκης και η ενοποίησή τους. Η δημιουργία μονοπατιών, η τοποθέτηση βρυσών και παγκακιών σε πρώτη φάση και ο επαρκής φωτισμός. Συζητήθηκε να τοποθετηθούν ποτίστρες και ταΐστρες των πουλιών και των ζώων.
  • Να αναδειχθεί και αξιοποιηθεί το ηλιακό χωριό, με εφαρμογή των νέων πηγών ενέργειας και η δυνατότητα δημιουργίας Μουσείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, κάνοντας συνάντηση στο δημαρχείο Λυκόβρυσης, με προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: 213 2051736 ή κλείνοντας ένα αυτοματοποιημένο ραντεβού με τηλεδιάσκεψη μπαίνοντας στην ιστοσελίδα: www.panioannou.com.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet