Για τα προβλήματα της Τ.Α. συζήτησαν Στ. Κονταδάκης και Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Για τα προβλήματα της Τ.Α. συζήτησαν Στ. Κονταδάκης και Τ. Μαυρίδης

Τον αναπληρωτή γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και διευθυντή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κονταδάκη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Παρασκευή 18/6/2021.

Ο κ. Κονταδάκης, που είναι επικεφαλής της Γραμματείας Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος, πραγματοποίησε εκείνην την ημέρα επισκέψεις σε Δήμους του Βόρειου Τομέα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Β4 Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ., Σπύρο Αβραμάκο.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου συζητήθηκαν ζητήματα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η κινητικότητα, η χρηματοδότηση των Δήμων, η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, η επιτάχυνση των διαδικασιών για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» κ.ά. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γιώργος Τσούκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα Γιάννης Κεχρής και η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δέσποινα Μεντεσίδου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε, μετά το πέρας της συνάντησης:

«Είχαμε τη χαρά υποδεχτούμε στον Δήμο μας τον Στέλιο Κονταδάκη, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του κόμματος, στο οποίο επί χρόνια συμμετέχω. Με τον κ. Κονταδάκη και τα στελέχη του Βόρειου Τομέα συζητήσαμε τα σημαντικά ζητήματα της περιοχής, για τα οποία προωθούνται λύσεις από την κυβέρνηση, ενώ είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τις δικές μας πρωτοβουλίες στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Με την ιδιότητα τόσο του δημάρχου, όσο και του γενικού γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής αναφέρθηκα στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση, αλλά και στις σημαντικές δυνατότητες που έχει στη μετά-Covid εποχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet