Για την εθελοντική δράση του βραβεύθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης Παν. Ιωάννου
Κοινωνία

Για την εθελοντική δράση του βραβεύθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης Παν. Ιωάννου

Τιμώντας τον Εθελοντισμό και τους Εθελοντές από όλη την Ελλάδα, το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών διοργάνωσε εκδήλωση, με την παρουσία πλήθους φορέων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με περιεχόμενο σχετικό με τους σκοπούς του Ινστιτούτου.

Στην εκδήλωση έγινε βράβευση επιλεγμένων μελών και εθελοντών, που εξυπηρετούν με τη δράση τους τους σκοπούς αυτούς και προσφέρουν με το έργο τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ειδική βράβευση έγινε προς το πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτη Ιωάννου, επικεφαλής της παράταξης Νέα Δημιουργίας, για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια στην τοπική κοινωνία του Δήμου του.

Το βραβείο στον κ. Παν. Ιωάννου παρέδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, «υπογραμμίζοντας και επαινώντας την προσφορά του και το έργο του στον τομέα του εθελοντισμού, καλώντας τον να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και στα επόμενα χρόνια» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

«Ο κ. Παν. Ιωάννου, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη και το Ινστιτούτο για την βράβευσή του και υποσχέθηκε την συνέχιση των προσπαθειών για μια καλύτερη και ομορφότερη τοπική κοινωνία» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet