Για τις επιπτώσεις της πανδημίας και τους τρόπους αντιμετώπισής της συζήτησαν μέσω τηλεδιάσκεψης Π. Ιωάννου και Δ. Παπαστεργίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Για τις επιπτώσεις της πανδημίας και τους τρόπους αντιμετώπισής της συζήτησαν μέσω τηλεδιάσκεψης Π. Ιωάννου και Δ. Παπαστεργίου

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9/4 μεταξύ του αντιδημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παναγιώτη Ιωάννου και του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, συζητήθηκαν θέματα όπως ποιος είναι ο ρόλος ενός σύγχρονου Δήμου στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης όπως αυτή που έχει δημιουργήσει ο νέος κορωνοϊός και πώς οι Δήμοι μπορούν να είναι δίπλα στον πολίτη άμεσα και αποτελεσματικά.

Το θέμα που τους απασχόλησε, όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, ήταν οι οικονομικές συνέπειες αυτής της δύσκολης συγκυρίας για τους πολίτες και για τους επιχειρηματίες, ενώ συζήτησαν για τα μέτρα που θα ήταν εφικτό να ληφθούν (καταβολές δημοτικών τελών, ενοικίων, τραπεζοκαθισμάτων κ.ά.).

Τρόποι στήριξης για τους μαθητές, αλλά και η προστασία των τετράποδων, επίσης τέθηκαν στη συζήτηση, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο.

Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης ο κ. Ιωάννου δήλωσε:

«Οφείλουμε να σταθούμε με θάρρος και αποφασιστικότητα σε αυτή τη μάχη και διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ πως αυτό θα πράξω. Η επόμενη ημέρα σίγουρα δεν μπορεί να έχει σχέση με το χθες. Οι πληγές στις ανθρώπινες ψυχές, η αβεβαιότητα αλλά και η οικονομική επιβράδυνση, θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους σε μία επανεκκίνηση της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα. Ήταν πολύ σημαντική και χρήσιμη η συζήτηση και τον ευχαριστώ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet