Γιορτή αφιερωμένη στα αδέσποτα στη Λυκόβρυση – Πεύκη
Κοινωνία

Γιορτή αφιερωμένη στα αδέσποτα στη Λυκόβρυση – Πεύκη

Μια γιορτή αφιερωμένη στα αδέσποτα της πόλης διοργανώθηκε από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο του δήμου μας SAVE Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης στον προαύλιο χώρο της αίθουσας «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση, η προστασία και η ευζωία των αδέσποτων ζώων της πόλης, η ενημέρωση για την υπεύθυνη υιοθεσία και κηδεμονία των ζώων, η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης, αλλά και η προώθηση των μικρών τετράποδων φίλων της περιοχής προς υιοθεσία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Φασουλά, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος μεταξύ άλλων και για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων Χαράλαμπος Καρανάσος και η πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου Μαρία Λέγγα.

Ο Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στον δήμο μας, με φιλοζωικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Η προστασία και η υιοθεσία των αδέσποτων ζώων αποτελεί βασική μας προτεραιότητα κι αυτό είναι γνωστό αφού από τις πρώτες ημέρες της θητείας μας, η συνεργασία με τους εθελοντές και φορείς είναι καθημερινή! Ευχαριστούμε θερμά το φιλοζωικό σωματείο του δήμου μας SAVE Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης για το πολύτιμο έργο τους, καθώς και όλους όσους προσφέρουν στην προστασία των αδέσποτων ζώων. Είμαστε δίπλα σε όλους όσους βοηθούν έμπρακτα την κοινωνία».

Ο Χαράλαμπος Καρανάσος πρόσθεσε: «Για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης η υγεία, η ευζωία και η καλή διαχείριση των αδέσποτων ζώων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Όλα αυτά βεβαίως διασφαλίζονται στην πράξη, αφού το έργο που υλοποιεί η δημοτική αρχή στις γειτονιές της πόλης μας σε συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο του δήμου μας Save Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι σημαντικό και πολυεπίπεδο. Η γιορτή υιοθεσίας ήρθε να μας θυμίσει την ανάγκη για λιγότερα ζώα στους δρόμους! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που καθημερινά φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα. Είμαστε δίπλα σε όσους προσφέρουν με αγάπη και αλληλεγγύη!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet