Γονείς & καθηγητές ενημερώθηκαν για το Κοινωνικό Φροντιστήριο
Κοινωνία

Γονείς & καθηγητές ενημερώθηκαν για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ενημερωτική συνάντηση για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου, στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Στην ενημέρωση συμμετείχαν καθηγητές του φροντιστηρίου, γονείς και εθελοντές που στελεχώνουν τη γραμματεία.

Ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Νίκος Πολυτάρχος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον θεσμό του Φροντιστηρίου, για το πρόγραμμα των μαθημάτων, τους καθηγητές και για τις επιτυχίες των παιδιών που φοιτούσαν την περυσινή χρονιά.

Εκ μέρους των καθηγητών μίλησε ο Θωμάς Σλάμαρης, ο οποίος τόνισε την τεράστια σημασία του θεσμού, που βοηθά πολλούς γονείς να προσφέρουν στα παιδιά τους συμπληρωματική μόρφωση.

Στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων απάντησε ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας και η αντιπρόεδρος Μαριάννα Μαμαλάκη.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής  Πολιτικής και Εθελοντισμού, Άννα Ασπραδάκη, ενημέρωσε για τις δράσεις που γίνονται και κάλεσε τους παρευρισκόμενους στην ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό «Επιλέγω σωστά το επάγγελμα που μου ταιριάζει», για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που θα πραγματοποιηθεί  στις 21 Νοεμβρίου 2015 στη Βιβλιοθήκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet