Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ενωμένοι να δουλέψουμε αποτελεσματικά για το αύριο της πόλης μας
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ενωμένοι να δουλέψουμε αποτελεσματικά για το αύριο της πόλης μας

Καλή χρονιά με υγεία, ευημερία, αλληλεγγύη και δημιουργία εύχεται με ανακοίνωσή του προς τους πολίτες ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της μεγαλύτερης σε αριθμό παράταξης της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικογένεια, όπως και οι προηγούμενες χρονιές της κρίσης. Ας προσπαθήσουμε όλες και όλοι μαζί να κάνουμε το 2019 καλύτερο. Με συνεργασία, συνεννόηση και χωρίς μιζέρια και αδράνεια, μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Ενωμένοι, χωρίς χρώματα και παλαιοκομματικές αντιλήψεις, που κάποιοι προσπαθούν τεχνηέντως να χωρίσουν τους πολίτες, να δουλέψουμε αποτελεσματικά για το αύριο της πόλης μας. Για μια πόλη καινοτόμο, με υψηλού επιπέδου καθημερινότητα και επάνω από όλα ανθρώπινη και φιλική στο περιβάλλον».

«Προχωράμε μπροστά με όραμα, ελπίδα και ενότητα για το καλό του τόπου μας και της νέας γενιάς» κατέληξε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet