Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η απειλή απαγωγής της μαθήτριας δεν είναι αλήθεια, αλλά το θέμα της ασφάλειας στον Δήμο είναι ψηλά
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η απειλή απαγωγής της μαθήτριας δεν είναι αλήθεια, αλλά το θέμα της ασφάλειας στον Δήμο είναι ψηλά

«Η απειλή απαγωγής της μαθήτριας δεν είναι αλήθεια, αλλά το θέμα της ασφάλειας στον Δήμο είναι ψηλά» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μετά από επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, σχετικά με πληροφορίες περί απόπειρας απαγωγής μαθήτριας από σχολείο του Δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης του κ. Γ. Θεοδωρακόπουλου, Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, σημειώνεται:

Η πληροφορία που μεταδόθηκε από όλα τα μέσα για «απειλή απαγωγής» μιας μαθήτριας 12 ετών, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Λυκόβρυσης προκάλεσε δικαιολογημένα ανησυχία σε όλη την περιοχή, ακόμα και εκτός των ορίων του Δήμου μας. Αυτός ήταν λοιπόν ένας σημαντικός λόγος που μας έφερε δυο ημέρες ενωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης.

Γιατί είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε επίσκεψη τη Μεγάλη Τετάρτη για να ενημερωθούμε αναλυτικά επάνω στο θέμα της ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου μας. Στην ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών, μαζί με τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο συμμετείχαν και οι υποψήφιες για το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρήλια (Μαρία) Νικολαΐδου και Άννα Ασπραδάκη

«Η διευθύντρια του τμήματος Βασιλική Βαμβάτσικου, αστυνόμος Β΄, μας υποδέχτηκε και μας ενημέρωσε αναλυτικά και λεπτομερώς, αφού βεβαίως στην αρχή της συνομιλίας μας διευκρίνισε ότι το …γεγονός της παρ ολίγον απαγωγής δεν ήταν αληθινό. Επρόκειτο για μυθοπλασία» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση.

Και πρόσθεσε:

«Ανεξάρτητα όμως από την υπόθεση αυτή συζητήσαμε τα θέματα καλύτερης ασφάλειας των κατοίκων του δήμου μας και πραγματικά είδαμε ότι  αντιμετωπίζεται με μεγάλη υπευθυνότητα από τη διεύθυνση και τις υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος. Πιστεύουμε όμως ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά γιατί οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και σε μέσα είναι φανερά».

Καταλήγοντας ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ανέφερε ότι η μεγάλη μας και (πραγματικά) ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, η Συμμαχία Πολιτών έχει ψηλά στις προτεραιότητες της το κρίσιμο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών της και θα έπρεπε η σημερινή δημοτική αρχή να έχει δώσει τη βαρύτητα που πρέπει.

«Δυστυχώς όμως είναι απούσα και από αυτό το μεγάλο θέμα» είπε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet