Γ. Θεοδωρακόπουλος: Θα κάνουμε… Συμμαχία με την καινοτομία
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Θα κάνουμε… Συμμαχία με την καινοτομία

Ο πρωτοπόρος δήμαρχος Τρικκαίων (Τρικάλων)  εντυπωσίασε τους πολίτες που, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, κατέκλυσαν την αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στην Πεύκη, για να τον παρακολουθήσουν την παρουσίαση της «έξυπνης» πόλης. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αφού ευχαρίστησε τον πρώην δήμαρχο Πεύκης και επικεφαλής εκ υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πρόσκληση να μιλήσει στην εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών, αναφέρθηκε αναλυτικά στις μεγάλες καινοτομίες που εφαρμόζονται στα Τρίκαλα τα τελευταία χρόνια.

Μίλησε για το Αυτοματοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολίτη, για το Σύστημα έξυπνου Φωτισμού, για το Σύστημα Έξυπνης Στάθμευσης, για την Ασύρματη πρόσβαση σε υπηρεσίες του Δήμου στο Διαδίκτυο, για το σύστημα παρακολούθησης περιβαλλοντικών συνθηκών, για το κέντρο διαχείρισης της έξυπνης πόλης και για πολλές άλλες τεχνολογικές εφαρμογές που εφαρμόζονται ή θα τεθούν σύντομα σε εφαρμογή στην περιοχή.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί και στις άλλες πρωτοβουλίες του Δήμου του σχετικά με την απασχόληση της νέας γενιάς και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. «Όλα είναι θέμα ανθρώπων. Οι κάτοικοι της περιοχής βλέποντας ότι είμαστε στον σωστό δρόμο  στηρίζουν το νέο» τόνισε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, παρατήρησε ότι πολλές εφαρμογές της «έξυπνης» πόλης μπορούν να περάσουν και σε άλλους δήμους.

«Εμείς θέλουμε να κάνουμε… Συμαχία με την καινοτομία σύντομα και γι’ αυτό ευχαριστούμε τον δήμαρχο Τρικκαίων για την παρουσία του στην πόλη μας. Αυτή η παρουσία του ανοίγει νέους δρόμους στις σχέσεις μας», δήλωσε σχετικά ο Γ. Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet