Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Καλή επιτυχία» στους νέους διευθυντές των σχολείων μας
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: «Καλή επιτυχία» στους νέους διευθυντές των σχολείων μας

«Καλή επιτυχία» στους νέους διευθυντές των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι οποίοι τοποθετήθηκαν για την τριετία 2017-2020 εύχεται ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη σημειώνεται:

Από την 1η Αυγούστου έως τις 31 Ιουλίου 2020, δηλαδή για τρία χρόνια, ορίστηκε η θητεία των διευθυντών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα δώδεκα σχολεία του Δήμου μας και βεβαίως για το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων της Πεύκης. Οι τοποθετήσεις έγιναν με βάση την ειδική βαθμολογία των υποψηφίων διευθυντών και την προτίμηση των σχολείων που δήλωσαν οι ίδιοι. Στην περιοχή μας οι αλλαγές ήταν λίγες, οπότε συνεχίζουν οι περισσότεροι από τους παλαιούς με ανανεωμένη την εντολή. 

«Εκ μέρους της μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης εύχομαι σε όλους τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου μας καλή επιτυχία στο έργο τους. Εμείς θεωρούμε ότι τα σχολεία μας πρέπει να αποτελούν την κορυφαία προτεραιότητα του Δήμου μας και για τον λόγο αυτό θα είμαστε δίπλα στους μαθητές, τους διευθυντές και τους γονείς» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διευθυντές που εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία της Πεύκης και της Λυκόβρυσης για το σημαντικό έργο που προσέφεραν.

Ποιοι τοποθετήθηκαν διευθυντές για την επόμενη τριετία

Η παράταξη ενημερώνει για τους διευθυντές που τοποθετήθηκαν στα σχολεία του Δήμου και σημειώνει:

Πρώτα στα Δημοτικά Σχολεία:

Στο 1ο Πεύκης ο Ευστάθιος Σπαθιας, στο 2ο Πεύκης ο Κωνσταντίνος Καβρουματζης, στο 3ο Πεύκης παρέμεινε με υψηλή βαθμολογία ο Κωνσταντίνος Θηβαίος και στο 4ο Πεύκης η Ειρήνη Τζόβλα. Στο Ειδικό Σχολείο τοποθετήθηκε εκ νέου η Μαριάνα Χατζοπούλου, η οποία είχε τη 12η θέση στη βαθμολογία μεταξύ όλων των υποψηφίων της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας.

Να σημειωθεί ότι ο Αθανασιος Καραστάθης, που ήταν διευθυντής στο 1ο ανέλαβε το 7ο Μεταμόρφωσης, ενώ η Ιωάννα Αργυρίου, που προ διετίας ήταν διευθύντρια στο 2ο Δημοτικό Πεύκης και πέρυσι ανήκε στο διδακτικό προσωπικό του 3ου Δημοτικού, ανέλαβε τη διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Νέου Ηρακλείου, έχοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας.

Στα Δημοτικά Σχολεία της Λυκόβρυσης τοποθετήθηκαν: Στο 1ο παρέμεινε με υψηλή βαθμολογία ο Παντελής Νάσσης και στο 2ο η Κωνσταντίνα Ευαγγέλου.

Στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης τοποθετήθηκε ο Γεώργιος Μπαλουγιας και στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης η Θεοδώρα Μαζιώτη, η οποία παρέμεινε διευθύντρια έχοντας την 3η θέση στη γενική  βαθμολογία των υποψηφίων όλης της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας και μπορούσε να επιλέξει όποιο σχολείο ήθελε. Στο Γυμνάσιο της Λυκόβρυσης ανέλαβε η Μαρία Λυμπερτού, έως τώρα διευθύντρια (επιτυχημένη) του 1ου Γυμνασίου Πεύκης.

Στο 1ο Λύκειο Πεύκης ορίστηκε εκ νέου ο Ανδρέας Κότσιφας και στο 2ο Λύκειο εκ νέου η Ιωάννα Κουραμπέα. Και οι δύο είχαν υψηλές βαθμολογίες. Στο Λύκειο Λυκόβρυσης τοποθετήθηκε εκ νέου ο Ιωάννης Μαρμαγγιωλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet