Γ. Θεοδωρακόπουλος: Με πράξεις χρειάζονται στήριξη οι μαθητές και όχι μόνο με ευχές
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Με πράξεις χρειάζονται στήριξη οι μαθητές και όχι μόνο με ευχές

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων και την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου για χιλιάδες συμμετέχοντες μαθητές, η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών κάνει λόγο για μεγάλο ποσοστό επιτυχίας από τους υποψήφιους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε από τα τρία Λύκεια του Δήμου μας αλλά και από το περιβάλλον των μαθητών που κατοικούν στην πόλη μας και τελείωσαν ιδιωτικά σχολεία είναι ευχάριστες. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων των πανελλαδικών πέρασαν στα ΑΕΙ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Γεγονός που δείχνεις ότι τα παιδιά μας προετοιμάστηκαν με επιμέλεια και ζήλο κάτω από τη φροντίδα εξαιρετικών καθηγητών». 

Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, συνεχάρη τους εισαχθέντες φοιτητές και τόνισε ότι οι νέοι χρειάζονται τη στήριξη των Δήμων τους και της Πολιτείας με πράξεις και όχι μόνο με ευχές, δηλώνοντας:

«Οι τεράστιες προσπάθειες που έκαναν οι νέοι και οι νέες της πόλης μας στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν πήγαν χαμένες. Και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς τους για τις θυσίες που έκαναν και στους εκπαιδευτικούς τους, όλων των βαθμίδων, που δούλεψαν μαζί τους. Γιατί στο χτίσιμο της επιτυχίας έχουν μερίδιο και οι νηπιαγωγοί και οι δάσκαλοι.

»Θέλω όμως να αναφερθώ και στα παιδιά που δεν κατάφεραν εφέτος να πετύχουν τον σκοπό τους. Όπως έχω ξαναπεί, αποτυγχάνει όχι αυτός που πέφτει κάτω, αλλά εκείνος που δεν σηκώνεται και δεν ξαναπροσπαθεί. Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν ποτέ.

»Όμως ειλικρινά θα προτιμούσα σήμερα όλοι εμείς που δίνουμε ευχές και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και ιδιαιτέρως οι δημοτικοί άρχοντες και οι πολιτικοί, να στήριζαν τις νέες και τους νέους με πράξεις και συγκεκριμένα μέτρα. Προς τα εκεί πρέπει να στρέψουμε όλες μας τις προσπάθειες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet