Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο δήμαρχος άφησε «αμαχητί» να φύγει η Εθνική Τράπεζα από τη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο δήμαρχος άφησε «αμαχητί» να φύγει η Εθνική Τράπεζα από τη Λυκόβρυση

Το μεγάλο θέμα της κατάργησης του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου, ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών.

Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης εξέφρασε την απογοήτευσή του που η δημοτική αρχή άφησε ένα τόσο σημαντικό θέμα να περάσει «ντούκου», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ ζήτησε από τον δήμαρχο «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για όσο ακόμα είναι στο τιμόνι του Δήμου», προσθέτοντας:

«Οι άνθρωποι της ΕΤΕ, αφού δεν είδαν μετά το κλείσιμο του καταστήματος καμιά ουσιαστική αντίδραση από τον κ. Μαυρίδη και τη στενή ομάδα του, πήραν οι αθεόφοβοι και το εξωτερικό μηχάνημα (ΑΤΜ), αφήνοντας χιλιάδες κατοίκους χωρίς εναλλακτική λύση. Τα πήραν όλα, δημιουργώντας αναστάτωση στη Λυκόβρυση και πλήττοντας όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ιδίως όμως κτύπησαν τους συνταξιούχους και τους επαγγελματίες».

Και ο κ. Θεοδωρακόπουλος συνέχισε:

«Αν ο κ. Μαυρίδης και η στενή του ομάδα έδειχναν πραγματικό ενδιαφέρον, το κατάστημα θα έμενε. Γιατί δεν αρκεί ένα τηλεφώνημα και ενδεχομένως μια επιστολή. Χρειαζόταν κινητοποίηση των πολιτών, συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής, ψηφίσματα διαμαρτυρίας. Χρειαζόταν αγώνας, χρειαζόταν αποφασιστικότητα και πυγμή, που δυστυχώς δεν διαθέτουν αυτοί που διοικούν τον Δήμο, οι οποίοι αναλώνονται πλέον σε προεκλογικές φιέστες, όπως καταγγέλθηκε και επισήμως στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Και ο κ. Θεοδωρακόπουλος έκλεισε την παρέμβασή του, θέτονται τα εξής ερωτήματα προς τον δήμαρχο:

«Αλήθεια, γιατί δεν έφερε για συζήτηση και λήψη αποφάσεων το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Είχε κάποιο λόγο και δεν το έκανε; Τον εμπόδισε κάποιος; Ή απλώς είναι πλέον κουρασμένος; Πρέπει να απολογηθεί στους πολίτες της Λυκόβρυσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet