Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης βρίσκεται σε παρακμή και αυτοί… περί άλλων τυρβάζουν
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης βρίσκεται σε παρακμή και αυτοί… περί άλλων τυρβάζουν

Η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, κατακεραυνώνει τη διοίκηση του Δήμου, σημειώνοντας ότι «δύο χρόνια μετά την εκλογή της δημοτικής αρχής τα προβλήματα στην πόλη, αντί να μειώνονται, πολλαπλασιάζονται».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Πέρασαν δυο χρόνια από την επανεκλογή της σημερινής δημοτικής αρχής και τα προβλήματα αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται. Όσο κι αν προσπάθησε ο δήμαρχος με ανακοινώσεις με επικοινωνιακά κόλπα και με άλλες μεθόδους να ανατρέψει την κατάσταση δεν τα κατάφερε. Στην προσπάθεια μετείχαν και κάποιοι δήθεν άσχετοι πολίτες που με σχόλια και τις παρεμβάσεις τους προσπαθούσαν να στείλουν την μπάλα στην.. εξέδρα, όπως και τα γνωστά παπαγαλάκια που έβγαιναν στα κοινωνικά δίκτυα και στοχοποιούσαν όσους είχαν διαφορετική άποψη.

«Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε μια άλλη διαδικασία εντελώς ξένη με την ουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εντελώς ξένη με τα προβλήματα των πολιτών. Αλλά μας προκαλεί κατάπληξη ο δήμος να βρίσκεται σε παρακμή και αυτοί …περί άλλων να τυρβάζουν». Τόνισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Πάντως στην παράταξή μας είναι ξεκαθαρισμένα τα θέματα. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή την υπόθεση αν και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν στοχοποιήσει και τον επικεφαλής μας και στελέχη της παράταξης. Μην ξεχνάμε ότι πριν από δυο χρόνια, παραμονές εκλογών, οι… γνωστοί-άγνωστοι είχαν κρεμάσει (ακόμα και έξω από τα ΚΑΠΗ) έως και συκοφαντικές ανακοινώσεις κατά του επικεφαλής παράταξης τις οποίες οι αρμόδιοι δεν καταδίκασαν ούτε για τα μάτια του κόσμου. Για να μη λένε ότι οι εκλογές έγιναν σε κλίμα ομαλό…

Μια ματιά όμως ενδεικτική στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης. Μια ματιά που φανερώνει την παρακμή του Δήμου μας.

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ: Το Υπουργείο Εσωτερικών γνωρίζοντας ότι πολλοί δήμαρχοι κάνουν μόνο έργα βιτρίνας τους υποχρέωσε να πάρουν απορριμματοφόρα με το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» που λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα λεφτά πληρώνονται μόνο αν υπάρξει αγορά. Στο πρόγραμμα μπήκαν οι περισσότεροι Δήμοι, επάνω από 200. Ποιος δεν θέλει δωρεάν εξοπλισμό… Φυσικά μπήκε και ο δικός μας, που προσπάθησε μάλιστα να το καρπωθεί πολιτικά (ξέρετε κατόπιν ενεργειών μας ο ήλιος… ανέτειλε και σήμερα). Πήρε λοιπόν τα δυο απορριμματοφόρα, έγιναν οι αγιασμοί, οι φωτογραφίες (επάνω από δέκα), οι ύμνοι στον εαυτό τους, τα δελτία Τύπου κ.λπ. Όλα αυτά πριν από ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. Αλλά τα αυτοκίνητα δεν μπήκαν ακόμα στη δουλειά (ελπίζουμε να γίνει αυτή την εβδομάδα) γιατί η διοίκηση του Δήμου απασχολημένη με τις… φωτογραφήσεις είχε ξεχάσει να συστήσει επιτροπή παραλαβής, όπως λέει ο νόμος. Κι όταν ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος το επισήμανε στο Δημοτικό Συμβούλιο δέχτηκε μια απαράδεκτη επίθεση. Συνηθισμένα όμως τα βουνά από τα χιόνια. Το χειρότερο όμως στην υπόθεση είναι ότι καθυστέρησαν να πάνε τα χαρτιά για τις άδειες των απορριμματοφόρων…Η ιστορία είναι πολύ διδακτική για όσους ψηφίζουν με βάση την κομματική γραμμή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet