Γ. Θεοδωρακόπουλος: Τα προβλήματα της οικογένειας στην πρώτη γραμμή
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Τα προβλήματα της οικογένειας στην πρώτη γραμμή

Στην οικογένεια αφιέρωσε συμβολικά το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην επίσημη εκδήλωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. «Στην οικογένεια πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας το 2020» είπε.

Ακολούθως πρόσθεσε: «Σήμερα γιορτινή ημέρα δεν θα κάνω αντιπολίτευση, έχουμε χρόνο για να ασκήσουμε τα θεσμικά μας καθήκοντα. Θέλω όμως να ζητήσω από τον δήμαρχο να σκύψει επάνω στα προβλήματα της πόλης και να δώσει λύσεις. Κι αν θέλει και τη δική μας βοήθεια θα την έχει».

Μιλώντας, λίγο αργότερα, με στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών και με πολίτες τόνισε ότι στο πρόγραμμα της παράταξης η στήριξη της οικογένειας ήταν και είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο.

«Την ώρα που η χώρα μας αντιμετωπίζει ένα τόσο μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα δεν μπορεί στον Δήμο να παρακολουθούν από μακριά. Βλέπουμε γειτονικούς μας δήμους να επιδοτούν τη γέννηση του πρώτου παιδιού και ο δικός μας τίποτα. Ακούμε για τους δήμους της Αττικής, ακόμα και τους λεγόμενους πλουσίους ότι διατηρούν χαμηλά τροφεία στους παιδικούς και ο δικός μας τα έχει στα ύψη από την ώρα που ανέλαβε ο Φωκιανός. Παρακολουθούμε τις οικογένειες της πόλης μας να πληρώνουν πανάκριβα την άθληση των παιδιών τους στις δημοτικές εγκαταστάσεις και η διοίκηση του δήμου κοιτάζει αλλού. Για να μην αναφερθούμε στις ελλείψεις των σχολείων που καλύπτουν οι γονείς, στην κατάργηση του κοινωνικού φροντιστηρίου από τη διοίκηση Μαυρίδη και σε πολλά άλλα θέματα που πλήττουν τον οικογενειακό προγραμματισμό» τόνισε.

Όπως ενημερώνει η παράταξη, ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος ήδη συντονίζει τα όργανα της παράταξης για να φέρουν το θέμα στην πρώτη γραμμή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet