Γ. Κοκκινάς: Δημότες και επιχειρήσεις στη Λυκόβρυση έχουν κουραστεί με τα πολιτικά παιχνίδια
Κοινωνία

Γ. Κοκκινάς: Δημότες και επιχειρήσεις στη Λυκόβρυση έχουν κουραστεί με τα πολιτικά παιχνίδια

Το μέλος της δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+, κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης, Γεώργιος Κοκκινάς, κάνει λόγο για «απίστευτα» τεκταινόμενα τα οποία διαδραματίζονται εδώ και μια εβδομάδα με «θύμα» τη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης.

Ειδικότερα, ο κ. Κοκκινάς, παρουσιάζοντας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης της 15ης Μαΐου και σημειώνοντας ότι όλα τους ετέθησαν κατόπιν πρότασης της παράταξης στην οποία ανήκει, αναφέρει ως αφετηρία των «απίστευτων» ότι το Σώμα συζήτησε για πρώτη φορά επίκαιρα θέματα, που αφορούν τους κατοίκους της συγκεκριμένης Δημοτικής Ενότητος.

Εν συνεχεία απίστευτο χαρακτηρίζει ότι «οι κοινοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μαυρίδη καταψήφισαν τα θέματα υπ. αριθμ. 2 έως 5, μη θεωρώντας τα ως πραγματικά προβλήματα για τη Λυκόβρυση».

Το τελευταίο «απίστευτο» σύμφωνα με τον κ. Κοκκινά είναι ότι η παράταξη Δήμος Μπροστά+ εδώ και μία εβδομάδα ζητά τα πρακτικά της συνεδρίασης και οι αρμόδιοι δεν του τα χορηγούν.

Tέλος, στη σχετική ανακοίνωση ο κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης καταλήγει:

«Οι δημότες, οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις στη Λυκόβρυση, έχουν κουραστεί με τα προσωπικά πολιτικά παιχνίδια και την πλήρη εγκατάλειψη από όσους στηρίζουν την δημοτική αρχή. Τέλος, τα πολιτικά παιχνίδια. Τα θέματα είναι απολύτως φλέγοντα και ήδη έπρεπε να έχουν ψηφιστεί. Σταθείτε όλοι οι κοινοτικοί σύμβουλοι στο ύψος των περιστάσεων. Το αξίζουν οι κάτοικοι, οι δημότες και οι επιχειρήσεις. Το οφείλετε σε όλους».

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

  1. Μείωση δημοτικών φόρων και τελών.
  2. Ιδιόχρηση του πολυχώρου του ΟΤ9.
  3. Αξιοποίηση και προστασία της Πύρνας και της παραρεμάτιας περιοχής.
  4. Ανακαίνιση Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης και της Κεντρικής πλατείας Λυκόβρυσης.
  5. Αύξηση του Προϋπολογισμού του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης
  6. Λήψη απόφασης για διενέργεια ελέγχου νομιμότητας στο σύνολο των περιπτέρων της δημοτικής ενότητας Λυκόβρυσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet